Rhonda Patrick

· 1 min read
Rhonda Patrick

Angående intervju med David Sinclair.

Rhonda Patrick är intressant att lyssna på för hon förenklar inte lika mycket. Går in mer på detaljer och refererar oftare till källorna för det hon pratar om. Och här intervjuar hon David A Sinclair om hans senaste forskning kring föryngring.

Han pratar även lite om info som är ett par år gammalt nu, så som Resveratrol, Nicotinamide Riboside och Nicotinamide Mononucleotide.

Han tar även upp periodisk fasta och kalorirestriktion och motion.

Jag såg även idag ett ganska nytt föredrag med honom hos Google där han även pratar om hur både han själv och hans familj använder dessa saker och i ganska höga doser. 1g Resveratrol och 1g NMN per dag!

Jag zippar även igenom för att se de intressantare delarna av senaste Exponential Medicine 2019.

Vad gäller NR har jag tidigare lärt mig att den bör tas med TMG och B-vitaminkomplex. Men tydligen behöver man även tänka på färskheten. Du kan behöva förvara NR nedkylt och skyddat från fukt.

Vad gäller mig själv, så har min egen behandling gått bra. Har långsiktigt fått mer och mer kapacitet. I mitt fall hade jag väldigt stor brist på just B2. Och det är ett exempel på hur det ofta behövs faktisk provtagning för att reda ut vad som behövs. Och jag märker av effekten nu.

[[https://www.facebook.com/aigan/posts/10156681013102393]]

Written by Jonas Liljegren
Exploring unconventional methods in technology development to shape a better future.
π