Provsvar


1 min read
Provsvar

I maj besökte jag Funmed för att få ett helhetsgrepp om min framtida hälsa. Jag gick igenom hela min historia från förlossning och framåt år för år. Och en grundlig genomgång av livsstil med kost, motion, sömn, relationer, stress, osv. Jag tog en lång rad medicinska prover för att få en helhetsbild om läget, baserat på modern vetenskap.

Urinprov i flera rör. Avföringsprov i flera rör under flera dagar. En lång rad utandningsprov . Och så en massa blodprov.

Idag fick jag provsvaren från hundratals tester om näringsstatus, infektioner och allergier. Dags att anpassa näringsintag.

Så jag är tydligen lite allergisk mot komjölk, men inte mot komjölksprodukter med löpe eller surmölksprodukter av komjölk. Och inte heller produkter på fårmjölk eller getmjölk.

Över lag verkar jag blivit överkänslig mot många saker jag ätit i större mängder. Jag har tydligen blivit överkänslig mot havre. Antagligen för att jag ätit väldigt mycket av det via Huel. Så mer känslig mot havre än mot andra sädesslag. Men enligt rapporten ska jag typ undvika alla sädesslag. Så det blir också en utmaning.

För vitamintesterna använde de Genova Diagnostics NutrEval FMV amino acids.

Ska ta itu med SIBO så snart jag hunnit orientera mig i det också. Det är nästa steg i behandlingen. Förutom kosttillskotten och alla matrekommendationer. ... och fortsatt motion.

Så nytt experiemnt. ... Var just och handlade fläskkarré. (Var ju tydligen lindrigt allergism mot nötkött.) Så efter många år med lakto-ovo-vegetarisk kost blir det dags att börja ätka kött igen.


Dungeons & Dragons
Previous article

Dungeons & Dragons

Ända sedan Drakar & Demoner kom ut på 80-talet har jag velat spela rollspel. Då blev det enstaka speltillfällen. Några försök att komma igång, men

α-Ketoglutaric Acid
Next article

α-Ketoglutaric Acid

Flera ovanliga värden här. Detta är bara en sida ur en lång lång heltäckande analys. Jag har också fått flera rekommendationer och jobbar mig igenom


Related Articles

Re-botad
5 min read
SIBO-kur
2 min read
Rhonda Patrick
1 min read
α-Ketoglutaric Acid
3 min read
Smörkaffe och fasta
8 min read
Nootropics
4 min read

GO TOP

π