Trådade hörlurar och Xperia Z1

· 1 min read
Trådade hörlurar och Xperia Z1

Idag fastnade sladden till mina mobilhörlurar och sen hade jag bara ljud kvar i höger öra. Tråkigt då dessa var överlägset bättre allt annat jag använt i ljudvolym, ljudkvalitet och även att de sitter kvar i öronen + att de har mikrofon. Men de var också dyra. Så jag antar jag köper ett par till av dem...

Hörlurarna är Urbanista RIO. Finns det något med lika bra ljudvolym, kvalitet och passform som har bättre kvalitet? Exempelvis genom kopplingssladd (som åker ur när sladden fastnar) eller kanske trådlöst?

Jag skulle inte välja några andra hörlurar om de inte hade samma eller bättre passform och ljudvolym. Varit enorm skillnad jämfört med alla andra jag prövat.

Många gånger när sladden fastnar drar det ordentligt i örat och det är ju inte heller bra.

Jag fick tillbaka pengarna för hörlurarna utan krångel. ... 🙂 tack till Elgiganten Sverige.

Så började jag titta på ny mobiltelefon och nytt abonnemang också. Så nu har jag sagt upp telenor. Och eventuellt skulle jag ta och köpa en gammal Z2 för de verkar hålla ganska bra kvalitet. Min Nexus 4 köpte jag för ca 2,5 år sedan och jag behöver starta om den allt oftare. Inte säker på om det är pga batteri, tyngre appar eller Lollipop. 16 GB minne är för lite nu för tiden iaf.

... Och nu reagerar inte vänster del av skärmen på telefonen. Så inga knappar eller swipe fungerar på vänster sida. 😒 ... Jag tittade på en telefon på blocket men det ser inte ut som att de har seller reputation där. ... Beslutsångest.

Nu köpte jag en äldre modell på Netonnet Lagershop Göteborg.  Sony Xperia Z1 Compact.

För varje ny telefon märks det hur mycket den tagit över. Nu har jag flyttat över battle.ner mobile authenticator och BankId och bekräftat ny telefon för fb och loggat in på tiotal tjänster och kopierat över sms och inställningar för beyondpod och sorterat appar och försökt ser ifall Sonys appar har något av värde.

[[https://www.facebook.com/aigan/posts/10152835484457393]]

Written by Jonas Liljegren
Exploring unconventional methods in technology development to shape a better future.
π